У Рівному ремонтують підземку на Данила Галицького (ФОТОФАКТ)

За гроші, які лишилися після ямкового ремонту

У Рівному ремонтують підземку на Данила Галицького. Роботи у пішохідному переході міськШЕУ вирішило провести сьогодні. За словами керівника шляхово-експлуатаційного управління Віктора Климука, це невеличкий ремонт сходів, гроші на який лишилися з ремонту доріг, говорить Віктор Климук:

У нас залишилися гроші з поточного ремонту Данила Галицького, ми там проводили ямковий ремонт. Невелика сума була – тисяч 12-15. Ми вирішили відремонтувати пішохідну зону в переході. Усього-на-всього виправити той пошкоджений майданчик, який там на сходах.

Водночас, за словами Климука, є готовий проєкт капітального ремонту переходу на Данила Галицького. Поки його на сесії міськради не розглядали. Не ремонтуватимуть поки що й підземний перехід на Ювілейному. Працівники ШЕУ поки лише прибрали там, утім щодо повного ремонту підземки на Соборній питання не підіймалося.

Окрім того, Віктор Климук сказав, що ремонт тротуару біля будівлі Укрпошти в центрі Рівного мають закінчити до Дня Незалежності. До цього часу збираються завершити ремонти усіх пішохідних зон у Рівному.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook