У Рівному журналіст презентує дві книги

Відбудеться зустріч з українським краєзнавцем, журналістом, громадським діячем, головним редактором газети «Культура і життя» Євгеном Букетом

В рамках зустрічі відбудеться презентація його книг «Іван Бондаренко – останній полковник Коліївщини» і «Швачка – фенікс українського духу». 

У книгах, багатих на історичні матеріали, показані образи полковника Івана Бондаренка, який стояв на чолі правобережної козацької вольниці у липні 1768 року та орликівця, полковника богуславського Швачки і інших відомих та невідомих ватажків, які з’єднали воєдино традиції української державності.

Книга «Іван Бондаренко – останній полковник Коліївщини» видана у серії «Життєписи» Київського видавництва історичної літератури «Стікс».

Книга «Швачка – фенікс українського духу» (видавництво «Український пріоритет») продовжує, доповнює і поглиблює розуміння ґенези повстання 1768 року. Це була остання за часів Речі Посполитої спроба відновлення держави Богдана Хмельницького на правому березі Дніпра в кордонах від Прип’яті на півночі, Случі, Горині й Дністра на заході і Чорного моря на півдні.

Зустріч відбудеться у середу, 25 січня 2017 року, о 15 год у Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook