У Рівному будинок може впасти, як у Дрогобичі (ФОТО)

Так кажуть його мешканці

Вони дозволили підприємцю, який має у їхньому будинку кілька нежитлових приміщень, в тому числі у підвалі, відремонтувати фасад і входи. А потім вжахнулися. Чому – розповів на сесії міськради голова ОСББ на вулиці Волинської Дивізії, 1 Олександр Бодренко:

Коли розпочалися будівельні роботи, неочікувано люди побачили, що всередині підвального приміщення, на яке підприємець показував право власності, у фундаменті з’явилися отвори замість вентиляційних вікон. Громада будинку зібралася і вимагала у підприємця припинити будь-які роботи.

За словами Олександра Бодренка, підприємець ні на їхні вимоги, ні на виклики поліції не реагує. Мешканці скасували йому дозвіл на будівельні роботи, звернулися в інспекцію Державного архітектурно-будівельного контролю. Адже у фундаменті, і стінах будинку з’явилися тріщини. Міський голова Володимир Хомко пообіцяв створити комісію для перевірки скарг. А депутати порадили голові ОСББ звертатияс у прокуратуру, а ще - разом з мешканцями зібратися і замурувати підприємцю входи.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Мирослава Опанасик Радіо Трек
Поширити в Facebook