У «Вересі» визначались з фірмою, яка будуватиме поля на тренувальній базі

Йдеться про об'єкт на вул. Костромська у Рівному

Рівненський народний клуб «Верес» отримав п’ять конкурсних пропозицій для будівництва футбольних полів зі штучним та натуральним покриттям. Після аналізу пропозицій переможцем конкурсу стала фірма «з бездоганною репутацією».

 - При розгляді заявок насамперед враховувалася загальна вартість будівництва, дотримання технічних характеристик та ділова репутація компаній.

 

Пропозиція ТОВ «БУДІВЕЛЬНА ФІРМА БАЗИСПРОМБУД» є найбільш економічно вигідною та включає всі необхідні технічні характеристики та специфікації будівництва футбольних полів.

 

За наявною інформацією, зазначена компанія не є фігурантом судових проваджень, не має жодних сумнівних проєктів чи негативних відгуків у пресі, - йдеться у повідомленні клубу.

Нагадаємо, нині у Рівному активно готуються до будівництва тренувальної бази для «Вереса». База будується за гроші клубу. Договір оренди землі представники мерії та клубу підписали. Діятиме він 4 роки. У клубі зазначали, що це буде цілий спорткомплекс на вулиці Костромській у Рівному, де будуть жити та тренуватися футболісти.

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook