У Рівному попрощаються з полеглим на війні Героєм

У чоловіка залишилося троє дітей

Рівне віддасть шану полеглому на війні герою. 1 липня на Донецькому напрямку під час бойових загинув 34-річний старший сержант Едуард Школьний. Він народився в Криму, але ще дитиною переїхав у село поблизу Рівного.

Через проблеми зі здоров'ям строкову службу не проходив. Натомість багато працював на будівництві та займався ремонтами. 

Після школи він вступив у Рівненський державний аграрний коледж, зараз відокремлений структурний підрозділ «Рівненський фаховий коледж НУБіП України. Залишалося довчитися ще якихось пів року, але Едуард пішов на роботу, й врешті, так і не закінчив навчання. Він мав золоті руки – працював на будівництві, займався ремонтами. У нових мікрорайонах Рівного, напевно, немає жодної квартири, куди б не доклав руку мій чоловік. Разом виховували двох діток, а також мого сина від першого шлюбу, якого Едуард любив, як рідного, - каже дружина Героя Яна. 

Повістку Едуард Школьний отримав у лютому цього року, а вже у березні присягнув на вірність українському народові.

Прощання із Героєм відбудеться завтра, 9 липня, о 9.30 на майдані Незалежності у Рівному. Чин похорону здійснять у Свято-Софіївській парафії ПЦУ (вул. Ювілейна,1). Поховають його на кладовищі «Нове».

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook