У Рівному попрощаються з полеглим на війні Героєм

У чоловіка залишилося троє дітей

Рівне віддасть шану полеглому на війні герою. 1 липня на Донецькому напрямку під час бойових загинув 34-річний старший сержант Едуард Школьний. Він народився в Криму, але ще дитиною переїхав у село поблизу Рівного.

Через проблеми зі здоров'ям строкову службу не проходив. Натомість багато працював на будівництві та займався ремонтами. 

Після школи він вступив у Рівненський державний аграрний коледж, зараз відокремлений структурний підрозділ «Рівненський фаховий коледж НУБіП України. Залишалося довчитися ще якихось пів року, але Едуард пішов на роботу, й врешті, так і не закінчив навчання. Він мав золоті руки – працював на будівництві, займався ремонтами. У нових мікрорайонах Рівного, напевно, немає жодної квартири, куди б не доклав руку мій чоловік. Разом виховували двох діток, а також мого сина від першого шлюбу, якого Едуард любив, як рідного, - каже дружина Героя Яна. 

Повістку Едуард Школьний отримав у лютому цього року, а вже у березні присягнув на вірність українському народові.

Прощання із Героєм відбудеться завтра, 9 липня, о 9.30 на майдані Незалежності у Рівному. Чин похорону здійснять у Свято-Софіївській парафії ПЦУ (вул. Ювілейна,1). Поховають його на кладовищі «Нове».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень