У чому секрет: більше їсти та худнути

Три дієвих способи

Експерти впевнені – обмежувати себе в їжі під час спроб схуднути не можна. Треба просто додавати здорові та корисні продукти. 

Дієтологи кажуть, аби зменшити жирову масу, треба створити умови дефіциту калорій. Тобто витрачати більше калорій, ніж ви отримуєте з їжею впродовж дня. Раціон треба збалансувати за кількістю білків, клітковини та цільних продуктів. 

Аби забезпечити відчуття ситості, треба у достатній кількості споживати білки. Для більшості людей правильна кількість білків становить від 0,6-1 грам/кг маси тіла.

Їжа, багата на клітковину, контролює апетит та підтримує здорове травлення.

Клітковина сповільнює травлення, живить корисні бактерії в травній системі, як-от мікрофлору кишківника. У раціоні повинна бути вівсяна каша, горіхи та рис. Норма дорослої людини - 27 грамів клітковини на день. 

Наповнюйте тарілку цілими продуктами. Зробіть ставку на овочі, їх можна з'їсти багато, при цьому калорій буде мало. Робіть ставку на зелень.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook