У чому найкраще вимочувати печінку перед приготуванням?

Щоб страва потім не гірчила

Зазвичай печінку вимочують, аби вона не гірчила у готовій страві. При цьому, перед замочуванням бажано зняти з печінки усю плівку.

Найкращі варіанти, у чому можна вимочити печінку

 

Молоко

Універсальний варіант, що зробить її трохи м'якшою і солодшою.

 Вода

Прекрасно підходить для телячої печінки, смак якої вважається самодостатнім і не потребує коригування іншими продуктами чи спеціями.

 Вершки

Це варіант «по-багатому». Наприклад, для головної страви на святковому столі.

 Мінералка

Мінералка - не найкращий ваш помічник у нівелюванні гіркоти. Вона годиться тільки для надання печінці м`якості.

Скільки треба вимочувати печінку?

У більшості випадків достатньо години, але якщо шматок більший за 1 кг, час вимочування краще трохи збільшити.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook