У Байдена дали відповідь, чому путін вдався до масованих ракетних атак по Україні

США дещо пояснили російському диктатору

На думку заступниці держсекретаря США Вікторії Нуланд, глава кремля владімір путін вдався до масованих ракетних ударів по Україні через жорсткі попередження з боку західних партнерів.

Вона наголосила, що лише спільна жорстка реакція Заходу та США на погрози путіна завдати ядерного удару змусила його відступити та перейти до менш неприйнятної тактики – масовано обстрілювати Україну. 

Ви бачили, що не тільки США, а й інші члени G7 виходили на кремль із сигналами про те, що абсолютно неприйнятно і безвідповідально розкидуватися цими натяками на застосування ядерної зброї.

 

Росія вже зробила себе ізгоєм, але ми пояснили, що застосування ядерної зброї матиме відповідь та наслідки незрівнянного рівня.

 

Наша відповідь була об’єднаною, і після того росія перейшла до принципово іншої зброї, розпочавши атаки на енергетичну інфраструктуру, – сказала заступниця держсекретаря США.

Вікторія Нуланд також зазначила, що нині ядерна загроза не входить у плани росії. Однак Захід повинен пильно стежити за будь-якими ймовірними загрозами з боку рф.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook