Цибулевий суп від похмілля (РЕЦЕПТ)

Кажуть, помагає

Французький цибулевий суп відмінно усуває похмілля. Страва тонізує, освіжає і надає сил.

На перший погляд здається, що ви використовуєте абсолютно несумісні продукти. Скептичний настрій пройде, як тільки ви скуштуєте цей вишуканий, ароматний, наваристий і трохи солодкуватий цибульний суп.

Інгредієнти

  • Цибуля ріпчаста 1,5 кг.
  • Вершкове масло 50 г.
  • Солодке біле вино 250 мл.
  • Пшеничне борошно 1 ст. л.
  • Яловичий бульйон 1,5-2 л.
  • Сіль за смаком.

Чистимо цибулю та нарізаємо півкільцями. Ставимо на вогонь каструлю з товстим дном і розтоплюємо шматочок вершкового масла. Опускаємо туди цибулю, трохи солимо та обсмажуємо до коричневого кольору. При цьому потрібно постійно помішувати і не відходити від плити. Далі вливаємо келих білого вина і додаємо ложку борошна. Обсмажуємо, доки рідина повністю не випарується. Помішуємо постійно. Вливаємо яловичий бульйон і доводимо до кипіння. Солимо, перчимо, зменшуємо вогонь і варимо 25 хвилин.

Перед подачею додаємо тертий сир та грінки. Смачного!

Джерело -  OBOZREVATEL

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook