ТОП-3 харчові звички з СРСР, які досі є в кожного з нас
Перевірте себе
Харчова поведінка – це звички людей, з якими боротися найважче. Вони формуються ще у дитинстві, коли малеча вбирає все спосіб життя батьків, наче губка. Тому і зараз чи не кожен з нас має звички, якими активно користувалися громадяни СРСР.
Зокрема, можна виділити щонайменше три харчові звички з радянських часів.
Їсти вранці кашу чи суп
Суп і каші можна їсти у будь-який прийом їжі, це не обов'язково мають бути страви для сніданку. На думку фахівців, вранці корисніше з'їсти легкі білкові страви, наприклад яєчню, омлет, варені яйця, яйця пашот, а також салати, вівсянку на воді, сирники.
Їсти обов'язково хліб
Хліб — корисний продукт, але краще вибирати цільнозерновий і не їсти його, наприклад, зі стравами з картоплі, макаронів, бо хліб сам по собі є калорійним продуктом. З хліба краще робити бутерброди, їсти з салатами, супом.
Їсти консервовані овочі та фрукти
Консервовані продукти не дуже корисні, оскільки у процесі консервації вони проходять декілька видів термічної обробки високими температурами і майже всі корисні вітаміни втрачають.
До того ж при консервації овочів часто використовують оцет, а при варінні варення багато цукру!
Джерело: food.obozrevatel
Радіо Трек: НОВИНИ