Теплий салат з куркою і солодким перцем (РЕЦЕПТ)

Теплі салати дуже популярні

Хочете приготувати смачний та вишуканий салат для святкового столу? Прагнете потішити своїх близьких оригінальними стравами? Тоді приготуйте цей смачний, ароматний та апетитний теплий салат. Цей салат вийде ситним завдяки курячому м’ясу, соковитим та яскравим – завдяки овочам, апетитним – завдяки руколі.

Інгредієнти

  • Куряче філе 350 г.
  • Гриби 100 г.
  • Петрушка за смаком
  • Кабачок 1 шт.
  • Рукола за смаком
  • Пекінська капуста 3-4 листочки
  • Солодкий перець 0, 5-1 шт.
  • Спеції за смаком
  • Насіння льону за смаком
  • Насіння соняшника за смаком
  • Насіння кунжуту за смаком
  • Насіння гірчиці за смаком
  • Сіль за смаком

Листя пекінської капусти миємо, обсушуємо і нарізаємо тоненькими смужками. Висипаємо капусту у глибоку миску. Нарізаємо соломкою солодкий перець, відправляємо до капусти. Додаємо попередньо помиту та обсушену зелень. Перемішуємо всі інгредієнти та додаємо подрібнений кабачок. Далі до цих інгредієнтів додаємо листя руколи.

Смажимо м’ясо та гриби, порізані слайдами, до золотавої скоринки. Додаємо спеції та насіння. Смажимо до готовності і висипаємо до овочів. Ретельно перемішуємо, за бажанням додаємо лимонний сік, соєвий соус.

Салат готовий.

Смачного!

Джерело -  OBOZREVATEL

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook