«Таке враження, що вона не закінчила не лише 11 клас, а й 10 та 9». Як блогерки були «богинями шопінгу» (ФОТО/ВІДЕО)

Що б вони не одягали, їх постійно критикували

За 4 години та 5 тис. грн три блогерки - Анна Трінчер, Джері Хейл та Діва Оливка - мали одягнутися так, щоб нагадувати кумира кожної з них.

Процес вибору одягу та результат критикували коментаторка Анастасія Дєрская, «король тролінгу» Олексій Дурнєв та модний експерт Леонід Мартинчик. Цей епізод швидко піднявся у топ українського ютуба.  

Анна Трінчер під час вибору одягу раптом поділилася своїми планами на пластичну операцію зі збільшення грудей до третього розміру, чим збентежила своїх менеджерів. Це видно на фото.

А коли почала щось говорити про своє ставлення до чоловіків у формі, Дурнєв запідозрив, що вона не лише в 11 класі не вчилася, бо знімалася у кіно і телепроєктах, а й можливо, у 10 та 9-му теж.

Тему свого бюсту намагалася розкрити й Діва Оливка. Вона похвалилася знімком, на якому видно її груди, й тим, що його лайкнув «сам» Дурнєв.

Темою власної незайманості намагалася «розбавити» процес вибору одягу Джері Хейл. У секс-шопі вона назвала вібратор набором для караоке та спробувала його як мікрофон для караоке.

Перемогла у цьому випуску «Богині шопінгу» Діва Оливка в образі Дона Корлеоне.

Тим часом коментатори відео почали звинувачувати телепроєкт в тому, що монтаж несправедливий і що дівчат показали у поганому світлі. Найбільш ображена Анна Трінчер та її фанати.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook