Така кабачкова намазка буде в холодильнику все літо: десять хвилин – і закуска готова

Спробуєте раз і готуватимете весь сезон

Чудовий варіант літньої закуски: ніжна та пікантна кабачкова намазка сподобається усім. Вона не містить майонезу, тому підходить для людей, які дотримуються дієти.

Інгредієнти:

  • Кабачки – 450 г
  • Томати – 1 шт
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт
  • Часник, зубчики – 1 шт
  • Морква – 1 г
  • Зелень – 40 г
  • Плавлений сир – 2 шт
  • Олія соняшникова – 25 г
  • Сіль – на смак
  • Перець чорний мелений – на смак
  • Приправа «Італійські трави» – на смак
  • Тостовий хліб – 4 шт

Помідор опустіть у кип’яток на 1 хвилину, а потім одразу – у холодну воду. Зніміть шкіру та наріжте кубиками. Кабачки, цибулю та часник подрібніть.

Моркву натріть на тертці та поріжте зелень. Цибулю, часник і моркву обсмажуйте 5 хвилин на олії на середньому вогні.

Додайте кабачки, смажте ще 8-10 хвилин, періодично помішуючи. Додайте помідор та накрийте кришкою і тушкуйте ще кілька хвилин.

Плавлені сирки натріть та змішайте з овочами.

Додайте спеції, зелень та перемішайте. Можна навіть перебити блендером.

Хліб підрум’яньте на сухій сковороді та намастіть намазкою. Подавайте з зеленню.

Джерело: uaportal

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook