Так готує мій тато: смакота з курячих крилець у секретному соусі

Гості розметуть і проситимуть добавки

Дуже смачна закуска з курячих крилець, яка завжди може бути на вашому святковому столі. Також цю страву можна готувати просто на вечерю.

Родзинкою є медовий соус, який робить їх просто розкішною стравою, пише skarbnychka-retseptiv.

Інгредієнти:

  • крильця курячі – 1 кг;
  • крохмаль – 2.5 ст.л;
  • сіль – 1 ч.л;
  • суміш перців, паприка, спеції – по 0.5 ч. л.

Для соусу:

  • кетчуп — 100 г;
  • часник – 3 зуб;
  • мед – 1 ч. л;
  • олія – 1 ч.л;
  • лимонний сік – 2 ч. л.

Крильця промити й просушити паперовими рушниками. Змішуємо крохмаль із сіллю та спеціями, сумішшю перців та ароматними травами за смаком.

Обвалюємо в цій сухій суміші крильця.

Деко змащуємо олією і присипаємо кукурудзяною крупою або сухарями, викладаємо крильця.

Запікаємо при 180 градусах близько 30-40 хвилин.

Для соусу змішуємо всі інгредієнти та відправляємо його охолоджуватись у холодильник.

Подаємо крильця з таким соусом і різними гарнірами на вечерю і готуємо на пікнік. Кетчуп ви можете замінити аджикою домашнього приготування або зробити соус із гірчиці та майонезу з часником.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook