Святкова брускета з авокадо та сиром

Такі канапки здивують гостей

Брускета – це смачний і ніжний італійський бутерброд. Він готується з батона чіабата або будь-якого багета. Хліб обсмажують на грилі або сковороді без масла, натирають часником і додають начинку за смаком. Приготування брускети займає мінімум часу і зусиль, але ця страва завжди яскраво виглядає на столі. Їсти брускету потрібно відразу після приготування, інакше хліб розмокне.

Інгредієнти:

  • Багет
  • Авокадо
  • Вершковий сир
  • Часник
  • Помідор
  • Сіль, перець
  • Лимонний сік

Скибки багета підсушіть зручним для вас способом і натріть їх часником. Нанесіть на брускету шар вершкового сиру.

Авокадо подрібніть виделкою або наріжте кубиком. Додайте до авокадо сік лимона, сіль та перець.

Авокадну пасту нанесіть поверх сирного шару. Зверху додайте скибочку помідора, шматочок червоної риби, мікрозелень тощо.

Смачного!

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook