Корисно! Суп-пюре з броколі (РЕЦЕПТ)

Суп можна назвати однією з фундаментальних страв в кулінарії

Суп-пюре зазвичай готують із різноманітних овочів, круп, м'яса. Такий варіант добре використовувати для людей, що стежать за своєю фігурою, а також у дитячому харчуванні.

Щоб досягти гарної консистенції супу, інгредієнти краще збивати у блендері. Таким чином пюре має вийти особливо ніжним та смачним. 

Інгредієнти

  • Броколі 3-4 шт.
  • М'ясний бульйон 1 л
  • Вершкове масло 40 г
  • Пшеничне борошно 1,5 ст. л.
  • Молоко 200 мл
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Нарізаємо кубиками цибулю та моркву. Розігріваємо у каструлі шматочок масла і відправляємо туди підсмажуватися цибулю до готовності. Далі туди ж додаємо моркву і борошно. Додаємо в суміш трохи бульйону та кладемо в каструлю броколі. Присолюємо овочі, перемішуємо і варимо 15 хвилин до готовності.

Частину рідини із супу зливаємо в миску. Її можна буде використати потім, щоб довести страву до потрібної консистенції. Овочі подрібнюємо в пюре за допомогою блендера. Додаємо трохи молока і ще раз збиваємо.

За бажання додаємо трохи солі та спецій.

Зверху в кожну тарілку можна покласти кілька сухариків.

Смачного!

Джерело -  OBOZREVATEL

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook