Корисно! Суп-пюре з броколі (РЕЦЕПТ)
Суп можна назвати однією з фундаментальних страв в кулінарії
Суп-пюре зазвичай готують із різноманітних овочів, круп, м'яса. Такий варіант добре використовувати для людей, що стежать за своєю фігурою, а також у дитячому харчуванні.
Щоб досягти гарної консистенції супу, інгредієнти краще збивати у блендері. Таким чином пюре має вийти особливо ніжним та смачним.
Інгредієнти
- Броколі 3-4 шт.
- М'ясний бульйон 1 л
- Вершкове масло 40 г
- Пшеничне борошно 1,5 ст. л.
- Молоко 200 мл
- Морква 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Нарізаємо кубиками цибулю та моркву. Розігріваємо у каструлі шматочок масла і відправляємо туди підсмажуватися цибулю до готовності. Далі туди ж додаємо моркву і борошно. Додаємо в суміш трохи бульйону та кладемо в каструлю броколі. Присолюємо овочі, перемішуємо і варимо 15 хвилин до готовності.
Частину рідини із супу зливаємо в миску. Її можна буде використати потім, щоб довести страву до потрібної консистенції. Овочі подрібнюємо в пюре за допомогою блендера. Додаємо трохи молока і ще раз збиваємо.
За бажання додаємо трохи солі та спецій.
Зверху в кожну тарілку можна покласти кілька сухариків.
Смачного!
Джерело - OBOZREVATEL
Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ