Суперсмачний кляр для цвітної капусти. Їстимуть навіть ті, хто її не люблять

Спробуйте приготувати

Страви з капусти люблять не всі. А такі сорти, як броколі або цвітна, не викликають захоплення у багатьох дітей і навіть дорослих.

Є рецепт, який дозволить приготувати цвітну капусту в особливому клярі. Страва, напевно, стане улюбленою у ваших рідних.

Інгредієнти:

  • цвітна капуста – 2-3 суцвіття,
  • 2 – яйця,
  • 5 ст. л. – сметани,
  • 3 ст. л. – молока,
  • 4,5 ст. л. – муки,
  • сіль, перець, спеції, часник – на смак,
  • 200 мл – олії.

Розберіть капусту на суцвіття, промийте та відваріть у підсоленій воді 4 хвилини після закипання.

Поки капуста холоне, готуємо кляр. Для цього збиваємо яйця зі спеціями і додаємо подрібнений часник, додаємо сметану та молоко, борошно та перемішуємо.

Розігріваємо на сковороді олію, капусту занурюємо в кляр і обсмажуємо до утворення золотистої скоринки.

Капусту можна подати зі свіжими овочами або як самостійну страву.

Смачного!

Джерело: skarbnychka-retseptiv

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook