Суп із замороженим горошком та вершковим сиром (РЕЦЕПТ)

Дуже смачно

Чи не найпопулярнішою бобовою рослиною є горох. З нього готують гарніри, салати і навіть додають у випічку.

Але класична страва – гороховий суп.

Зазвичай використовують сушений горох. Але з замороженого горошку суп вийде яскравим і по-весняному свіжим.

Інгредієнти

Філе курки – 500 г

Плавлений сирок - 1 пачка,

Вода - 1,5 л

Картопля – 3 шт

Морква - 1 шт.

Невелика цибулина - 1 шт

Заморожений зелений горошок - 250 г

Олія для смаження

Сіль і перець – за смаком

На сковороді з антипригарним покриттям без олії підсмажити шматочки м'яса. Це важливо! Тоді під час готування супу на поверхні не збиратиметься пінка.

Цибулю дрібно нарізаємо кубиками, а моркву кільцями. 

В окріп кидаємо подрібнену картоплю, варимо до напівготовності, додаємо філе, цибулю. Через 10 хвилин додаємо моркву, горошок та сирок, нарізаний кубиками. Обирайте тільки справжній сир, а не сирний продукт. Тоді сирок добре розчиниться у супі та надасть вершкового смаку.

Додаємо спеції за смаком. Варимо до готовності.

Смачного!

Суп можна подавати разом із грінками. 

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook