Суп із замороженим горошком та вершковим сиром (РЕЦЕПТ)
Дуже смачно
Чи не найпопулярнішою бобовою рослиною є горох. З нього готують гарніри, салати і навіть додають у випічку.
Але класична страва – гороховий суп.
Зазвичай використовують сушений горох. Але з замороженого горошку суп вийде яскравим і по-весняному свіжим.
Інгредієнти
Філе курки – 500 г
Плавлений сирок - 1 пачка,
Вода - 1,5 л
Картопля – 3 шт
Морква - 1 шт.
Невелика цибулина - 1 шт
Заморожений зелений горошок - 250 г
Олія для смаження
Сіль і перець – за смаком
На сковороді з антипригарним покриттям без олії підсмажити шматочки м'яса. Це важливо! Тоді під час готування супу на поверхні не збиратиметься пінка.
Цибулю дрібно нарізаємо кубиками, а моркву кільцями.
В окріп кидаємо подрібнену картоплю, варимо до напівготовності, додаємо філе, цибулю. Через 10 хвилин додаємо моркву, горошок та сирок, нарізаний кубиками. Обирайте тільки справжній сир, а не сирний продукт. Тоді сирок добре розчиниться у супі та надасть вершкового смаку.
Додаємо спеції за смаком. Варимо до готовності.
Смачного!
Суп можна подавати разом із грінками.
Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ