Страждають діти, влада краде, нумо здаватись: Інстаблогерки вкотре взялися за російські вкиди (ФОТО)

Черговий «бум» емоційних публікацій

Регулярно інстаграмних інфлюєнсерок «ловлять» на російській пропаганді. Так сталося і з інформацією про ракетну атаку на «Охматдит». Лідерки думок закликають принаймні віддати всі захоплені Росією території, бо ж хіба воно варте всього цього. 

Що пише учасниця шоу «Супермодель по-українськи» та «Від пацанки до панянки» Владислава Роговенко, в якої 1 мільйон підписників. Вона шокована, ненавидить владу з обох сторін, тому «клоун» має терміново їхати й домовлятися про мир.

Як відреагувала Юлія Верба, в неї 1,6 мільйона підписників. 

Цьому світу остаточно кінець, коли є ті, хто це робить…і ті, хто нічого з цим не робить.

На відміну від Верби, сексологиня та гештальт-терапевтка Міла Бараєва конкретніша у своїх висловах. В блогерки 223 тисячі фоловерів.

Єва Коршик, в якої 216 тисяч підписників. Початок тексту начебто зрозумілий: Єва злиться на росіян і пише, що від них потрібно звільнити світ. Але.

Але с*ка не такою ціною. Має бути інший шлях, хіба не видно, що ми с*ка не справляємся. Хіба діти заслужили на таку долю? Що вони будуть відчувати коли виростуть? Треба бути с*ка хитрішими.

Настя Умка, в неї 610 тисяч підписників. У неї — ціла серія сториз про падлючих політиків, які не дають нам жити. У відео вона говорить:

Я не знаю, скільки це все може продовжуватися. Мені здається, що всі вже так за*їбалися і нікому не треба кордони 91 року.

 

Вже всі люди хочуть мир, спокій і просто жити. Жити.

Скільки ще повинно піти життів, людей, щоб це все зупинилось?

 

Я просто гортаю ці світлини і мене прям накриває, я вже не знаю: чи злість, чи агресія, чи розчарування. Просто одне питання в голові: коли це все, бляха, закінчиться?

Ще Анастасія висловлюється про військових, які «пропустили» дрон!

Блогери та блогерки, які поширюють інформацію про той же «Охматдит» та інші місця й міста, де потрібна допомога, теж є. Вони поширюють інформацію, збирають гроші та пишуть слова підтримки.

Джерело: Антоніна. Детектор медіа

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook