Спагеті з вершково-грибним соусом (РЕЦЕПТ)

Смакота!

Мінімум продуктів, мінімум затраченого часу і зусиль, а в результаті – дуже смачна і ситна страва на щодень. 
 
Інгредієнти:
  • спагеті - 350 г
  • шампіньйони - 500 г
  • нежирні вершки - 200 мл
  • соєвий соус - 2 ст. л.
  • часник - 1-2 зубчики
  • сіль, чорний мелений перець - на смак

Гриби помити й нарізати плястерками. Гриби викласти у розігріту сковорідку зі соняшниковою олією і на середньому вогні смажити приблизно 15 хв. За цей час рідина має повністю випаруватись і гриби зовсім трошки обсмажитись.

Після цього до грибів додати соєвий соус і вершки. Посолити, поперчити на смак і, помішуючи, тушкувати на середньому вогні 2-3 хвилини. В кінці додати подрібнений часник, перемішати й відставити з вогню.

Спагеті відварити у підсоленій воді до готовності й відкинути на друшляк. Трошки води, в якій варилася паста, залишити, вона нам може знадобитись. Гарячий соус перемішати з гарячою пастою.

Якщо після вимішування паста виходить липкою, їй не вистачає вологи, – долийте потрібну кількість збереженого «бульйону», де варилися макарони.

В результаті, після перемішування, паста має вийти достатньо вологою і неначе шовковистою. 

Спагеті з вершково-грибним соусом готові.

Смачного!

Джерело - smachno.in.ua

Фото - з мережі

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook