Соковиті рибні котлети з вівсянкою замість борошна – легко, ситно, смачно (РЕЦЕПТ)

Підійде будь-яка рибка – на ваш смак

Для того, щоб рибні котлети тримали форму, зазвичай у них додають борошно. Однак таким чином втрачається користь продукту, а маса на котлети виходить дуже забитою і дуже калорійною Тому варто використати інший інгредієнт – із ним страва вийде не менш смачною і дуже поживною

Цією ідеєю поділилася Ольга Гарбовська (oharbo) в Instagram. Замість борошна у рибні котлети вона додає звичайну вівсянку.

Інгредієнти:

  • готова вівсянка – 3 ст.л.
  • риба – 150-200 г
  • яйця – 1 шт.
  • зелена цибуля
  • кокосове борошно для панірування – 2 ст.л.
  • перець чилі
  • сіль і перець – до смаку

Приготування:

З будь-якої обраної риби робимо фарш і замішуємо масу для котлет.

Формуємо кульки потрібного розміру, паніруємо їх у кокосовому борошні й обсмажуємо з обох сторін до готовності – по 10-12 хв з кожного боку

https://www.instagram.com/p/CZ6eFsUtH9Y/

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook