Сьогодні - Яблучний Спас: вітання та листівки до свята (ФОТО)

Вітаємо зі святом!

Другий і найголовніший із трьох Спасів – Яблучний, за новим церковним календарем відзначається сьогодні, 6 серпня.

Цей Спас ще називають Великим, бо цього дня церква святкує Преображення Господнє – явлення Ісусом Христом своєї божественної природи.

 

Вітання з Яблучним Спасом

***

З Яблучним Спасом вітаю і бажаю світлого і праведного шляху. Нехай життя буде солодким і соковитим, як стигле яблучко, нехай буде лад у сім’ї, хай Бог відведе всі недуги і хвороби, нехай радість і веселощі приходять у ваш дім.

***

Вітаю з цим світлим і по-справжньому великим святом! Нехай Преображення Господнє наповнить ваші серця добротою, любов’ю і прожене всі негаразди! Це світле свято, що дарує надію і віру, тому насолоджуйтесь ним, як насолоджуєтеся свіжими серпневими яблучками!

***

Вітаю зі святом Яблучного Спаса і Преображення Господнього! Бажаю вам змінюватися на краще, ставати більш високодуховними, з кожним днем ​​перетворювати свій внутрішній світ і вдосконалюватися. Бажаю здоров'я, радості, надії, віри, любові і достатку.

***

З Яблучним Спасом привітати Вас хочу,

Хай сонця промінчик в оселю ввійде!

Хай родяться яблука кожного літа,

А лихо й біда Вашу хату мине!

***

Від душі вітаю з Яблучним Спасом! Бажаю, щоб Господь оберігав тебе і твою сім'ю від смутку і лиха, щоб життя твоє була такою ж яскравою, соковитою, смачною і солодкою, як стигле яблуко. Здоров'я і блага, миру і щастя, любові і добрих чудес!

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook