Смородина з цукром на зиму: як зберегти всю користь ягоди? (РЕЦЕПТ)

Готуємо натуральні ліки проти простуди і поганого настрою

Такий спосіб заготівлі вважається одним із найпростіших. Цю смакоту ще називають сирим варенням, адже його не треба варити. Знадобляться лише ягоди і цукор – без додаткових консервантів та навіть води.  

Це допоможе зберегти усі смакові якості смородини, а також її користь

Рецепт смородини з цукром на зиму опублікований на кулінарному каналі Смаколики Юлі в Youtube.

Інгредієнти:

  • смородина – 1 кг
  • цукор – 1,2-1,5 кг

Приготування:

Смородину помити у холодній воді і дати повністю висохнути. Краще залишити ягоди на ніч. Після того – збити смородину блендером до однорідності.

Насипати цукор, продовжуючи збивати. Збивати доти, доки маса не посвітлішає.

Отриману масу треба залишити на декілька годин, щоб цукор повністю розчинився.

 

Готову масу викласти у стерилізовані банки.

Зберігати у холодильнику

Джерело: obozrevatel

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook