Смак Італії  — спагеті карбонара (РЕЦЕПТ)

Домашній рецепт

Дві головні складові італійської пасти - це макарони і соус. Вибір соусу залежить від варіанту приготування страви. До прикладу, можна зробити пасту з соусом болоньєзе або ж карбонара. В останньому випадку соус готують на основі яєчних жовтків, іноді додаючи вершки. Цей варіант більш ніжний на смак і негострий.

Спагеті карбонара — це прекрасний варіант приготування італійської страви в домашніх умовах.

Її неважко готувати, але така паста точно додасть оригінальності вашому меню.

Інгредієнти

Спагеті 200 г.

Яйця 3 шт.

Сир "Пармезан" 50 г.

Бекон 150 г.

Часник 2 дол.

Вершкове масло 1 ч.л.

Вершки 150 мл.

Рослинна олія 2 ст.л.

Перець чорний мелений 1 щеп.

Сіль за смаком

Бекон нарізати смужками, а цибулю – дрібними кубиками. Розігріти на сковороді вершкове масло, висипати подрібнений часник, бекон і трохи обсмажити. Ставимо варитися спагеті.

Звільнити сковорідку, влити олію і обсмажити цибулю. Розділити яєчні жовтки з білками і збити жовтки, додавши дрібку перцю та солі. Натерти пармезан, додати його в жовтки, влити вершки і перемішати.

Відварені спагеті до стану «аль-денте» висипати на гарячу сковороду, влити соус, додати бекон, перемішати і презентувати на тарілку.

Смачного!

Джерело -  OBOZREVATEL

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook