Смак Італії — спагеті карбонара (РЕЦЕПТ)
Домашній рецепт
Дві головні складові італійської пасти - це макарони і соус. Вибір соусу залежить від варіанту приготування страви. До прикладу, можна зробити пасту з соусом болоньєзе або ж карбонара. В останньому випадку соус готують на основі яєчних жовтків, іноді додаючи вершки. Цей варіант більш ніжний на смак і негострий.
Спагеті карбонара — це прекрасний варіант приготування італійської страви в домашніх умовах.
Її неважко готувати, але така паста точно додасть оригінальності вашому меню.
Інгредієнти
Спагеті 200 г.
Яйця 3 шт.
Сир "Пармезан" 50 г.
Бекон 150 г.
Часник 2 дол.
Вершкове масло 1 ч.л.
Вершки 150 мл.
Рослинна олія 2 ст.л.
Перець чорний мелений 1 щеп.
Сіль за смаком
Бекон нарізати смужками, а цибулю – дрібними кубиками. Розігріти на сковороді вершкове масло, висипати подрібнений часник, бекон і трохи обсмажити. Ставимо варитися спагеті.
Звільнити сковорідку, влити олію і обсмажити цибулю. Розділити яєчні жовтки з білками і збити жовтки, додавши дрібку перцю та солі. Натерти пармезан, додати його в жовтки, влити вершки і перемішати.
Відварені спагеті до стану «аль-денте» висипати на гарячу сковороду, влити соус, додати бекон, перемішати і презентувати на тарілку.
Смачного!
Джерело - OBOZREVATEL
Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ