Смачна і ситна намазка на бутерброди за лічені хвилини (РЕЦЕПТ)

Таку намазку із задоволенням з’їдять і дорослі, і діти

Бутерброди – ідеальний варіант у будь-якій ситуації. Вони врятують і вранці, коли немає часу на приготування чогось більш вартісного, і ввечері, коли після тяжкого робочого дня немає сил «гратися» з меню, і під час приготування святкового столу, коли потрібно придумати, чим гості перекусять до початку застілля.

Словом, бутерброди зайвими не бувають

Інгредієнти:

  • шпроти - 1 банка
  • варені яйця - 3 шт.
  • варена морква - 1 шт.
  • сир твердий (можна плавлений) - 70 г
  • цибуля (середня) - 1 шт.
  • кріп - пів пучка
  • майонез - 2 ст.л.
  • гірчиця в зернах - 1 ст.л.
  • хліб, батон або грінки – на власний розсуд

Приготування:

Якщо берете звичайний хліб чи батон і маєте час, краще його підсмажити – бутерброди вийдуть набагато смачнішими.

Шпроти дістаємо з банки, перекладаємо у глибоку миску і розминаємо виделкою. Олію, в якій вони були, можна відразу вилити – вона нам не знадобиться.

Дрібно нарізаємо цибулину та кріп.

Відварені яйця, моркву та сир натираємо на дрібній терці й додаємо до шпротів і зелені. Сюди ж додаємо майонез і добре перемішуємо.

За бажання можна додати трохи гірчиці у зернах – вона зробить смак більш цікавим, з легкою кислинкою

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook