Скільки російським найманцям платять за вбивство українців

Найманців набирають навіть з-поміж ув'язнених

На росії збільшують виплати тим, хто погоджується воювати проти України.

Нині на Далекому Сході росії влада формує батальйон «Арсенієвський», який нібито зосередиться на евакуації та ремонті пошкодженої військової техніки й поверненні її на передову. Поки що в цей батальйон набрали лише 140 із 280 запланованих найманців.

Особам, які погодяться на роботу в цьому батальйоні, обіцяють одноразову виплату при вступі до «Арсенієвського» у розмірі 300 000 рублів (близько 5000 доларів США) та місячну зарплату 200 000 (близько 3300 доларів).

Також збільшили виплати для найманців у Республіці Бурятія. Якщо раніше їм платили 100 000 рублів, то тепер сума виросла удвічі. Зросли виплати й у Татарстані.

До слова, нині російська армія почала набирати найманців на війну проти України з-поміж ув'язнених. Стверджується, що у планах рекрутерів — знайти 10 000 добровольців.

Найманці з місць позбавлення волі рекрутуються не до регулярних військ, а у склад приватних військових компаній, які також воюють в Україні. Всім добровольцям обіцяють амністію після шести місяців участі у бойових діях, незалежно від статті, за якою людина була засуджена.

Джерело: Новини.Live

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook