Скандального експрокурора-втікача знайшли у тещі на горищі

У Львові правоохоронці затримали скандального експрокурора Ростислава Ільницького

Затримали кандального експрокурора Ростислава Ільницького, який минулої осені відгуляв гучне весілля і якому намагалися вручити повістку, але він зник.

Прокуратура та СБУ задокументували факт вимагання та одержання адвокаткою (яка є тещею Ільницького) 3500 доларів за вплив на ухвалення рішення працівниками ТЦК та СП Львівської області щодо оновлення військово-облікових даних та одержання QR-коду двома військовозобов’язаними, а також надання одному з них відстрочки від призову за мобілізацією.

5 липня адвокатку затримали після одержання грошових коштів в сумі 3500 доларів США. А під час обшуку на горищі будинку затриманої правоохоронці виявили та затримали експрокурора втікача — Ільницького Ростислава Васильовича.

Нагадаємо, що з кінця минулого року Ільницького розшукують за підробку документів для виїзду за кордон військовозобов'язаних.

7-8 жовтня 2023 року колишній прокурор Ростислав Ільницький відгуляв дводенне розкішне весілля з експрацівницею львівського ДБР Роксоланою Москвою у п'ятизірковому комплексі Emily Resort, що поблизу Львова.

Наречена сама виклала відео з першого дня свого не за часом помпезного весілля. Після того, як відео потрапило в ЗМІ, Роксолана закрила свої акаунти у соцмережах.

У Державному бюро розслідувань прокоментували, що не несуть відповідальність за вчинки колишніх співробітників.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook