Скандального експрокурора-втікача знайшли у тещі на горищі

У Львові правоохоронці затримали скандального експрокурора Ростислава Ільницького

ФОТО: УП

Затримали кандального експрокурора Ростислава Ільницького, який минулої осені відгуляв гучне весілля і якому намагалися вручити повістку, але він зник.

Прокуратура та СБУ задокументували факт вимагання та одержання адвокаткою (яка є тещею Ільницького) 3500 доларів за вплив на ухвалення рішення працівниками ТЦК та СП Львівської області щодо оновлення військово-облікових даних та одержання QR-коду двома військовозобов’язаними, а також надання одному з них відстрочки від призову за мобілізацією.

5 липня адвокатку затримали після одержання грошових коштів в сумі 3500 доларів США. А під час обшуку на горищі будинку затриманої правоохоронці виявили та затримали експрокурора втікача — Ільницького Ростислава Васильовича.

Нагадаємо, що з кінця минулого року Ільницького розшукують за підробку документів для виїзду за кордон військовозобов'язаних.

7-8 жовтня 2023 року колишній прокурор Ростислав Ільницький відгуляв дводенне розкішне весілля з експрацівницею львівського ДБР Роксоланою Москвою у п'ятизірковому комплексі Emily Resort, що поблизу Львова.

Наречена сама виклала відео з першого дня свого не за часом помпезного весілля. Після того, як відео потрапило в ЗМІ, Роксолана закрила свої акаунти у соцмережах.

У Державному бюро розслідувань прокоментували, що не несуть відповідальність за вчинки колишніх співробітників.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень