Синочку тільки 9 місяців... У Рівному прощатимуться з Героєм

Він помер внаслідок поранень

У понеділок, 26 серпня, рівняни проведуть в останню земну дорогу захисника Ігоря Губернюка.

Чоловік народився й навчався в Рівному. Пройшов строкову службу у Полтаві та в Рівному. Працював у Рінеоблводоканалі, згодом перейшов до компанії, що встановлює вежі мобільного зв'язку.

Він пішов на фронт фактично з початком повномасштабного вторгнення. До частини його скерували 3 березня 2022 року. У жовтні того ж року одружився. Зараз його синочку 9 місяців. 

Довгий час Ігор ніс службу на Білоруському кордоні, а потім його підрозділ перевели під Бахмут у Часів Яр, далі були Кринки на Херсонщині, а за тим і Куп'янськ на Харківщині.


На початку серпня зв'язок з Ігорем зник на два тижні. Зателефонував мамі лише 17 серпня, коли вже опинився в госпіталі з пораненням. Поспілкувалися і наступного дня, а 19 серпня 2024 року серце 35-річного солдата Ігоря Губернюка не витримало, він помер у лікарні.

Прощання із Героєм відбудеться 26 серпня о 9.30 на майдані Незалежності у Рівному. Чин похорону здійснять у церкві Святих страстотерпців Бориса і Гліба (вул.Буковинська, 1). Поховають його на кладовищі Нове.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook