Сила українського духу та музики: у Рівному звучатиме «За териконами» у виконанні військового

Вже цими вихідними

12-13 жовтня – Великий Благодійний Захід з нагоди 13-ї річниці ЖК «На Щасливому» та 2-ї річниці ТРЦ «HAPPY.MALL» та ДРЦ «HAPPY.PARK»!
 
Запрошуємо рівнян та гостей міста приєднатися до особливої події, яка  має важливу мету – збір коштів на потреби 10-ти бригад ЗСУ.
 
Одним з ключових моментів заходу стане звучання відомого українського хіта «За териконами» – пісні, яка пронизана болем, мужністю та незламністю. Її текст був написаний у військовому окопі поблизу Мар’їнки воїном ЗСУ Михайлом Стасулою (позивний СКОРПІОН, який власне й виконує пісню). Трек присвячений його загиблому побратиму Ростиславу Терлецькому (позивний Барон), який віддав своє життя за Україну 17 листопада 2022 року.

«За териконами» – це не просто пісня, це - історія боротьби, що бере початок у серцях воїнів, які щодня захищають нашу країну. Цей трек нагадує нам усім, що війна не десь далеко – вона поруч, і кожен з нас має долучатися до боротьби за нашу перемогу.

«МюсліUA» поклали на музику ці рядки, щоб ще раз нагадати всім: не можна забувати про війну, не можна розслаблятися. Перемога близько... перемога за териконами!"

Запрошуємо всіх доєднатися до благодійної ініціативи! 12 та 13 жовтня о 14:00 год. у ЖК «На Щасливому» поблизу ТРЦ «HAPPY.MALL». Слухаємо українське, підтримуємо українське, і завжди пам'ятаємо – наша сила в єдності! 
Разом ми наближаємо перемогу. Слава Україні та велика подяка нашим захисникам ЗСУ!

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook