Сила українського духу та музики: у Рівному звучатиме «За териконами» у виконанні військового

Вже цими вихідними

12-13 жовтня – Великий Благодійний Захід з нагоди 13-ї річниці ЖК «На Щасливому» та 2-ї річниці ТРЦ «HAPPY.MALL» та ДРЦ «HAPPY.PARK»!
 
Запрошуємо рівнян та гостей міста приєднатися до особливої події, яка  має важливу мету – збір коштів на потреби 10-ти бригад ЗСУ.
 
Одним з ключових моментів заходу стане звучання відомого українського хіта «За териконами» – пісні, яка пронизана болем, мужністю та незламністю. Її текст був написаний у військовому окопі поблизу Мар’їнки воїном ЗСУ Михайлом Стасулою (позивний СКОРПІОН, який власне й виконує пісню). Трек присвячений його загиблому побратиму Ростиславу Терлецькому (позивний Барон), який віддав своє життя за Україну 17 листопада 2022 року.

«За териконами» – це не просто пісня, це - історія боротьби, що бере початок у серцях воїнів, які щодня захищають нашу країну. Цей трек нагадує нам усім, що війна не десь далеко – вона поруч, і кожен з нас має долучатися до боротьби за нашу перемогу.

«МюсліUA» поклали на музику ці рядки, щоб ще раз нагадати всім: не можна забувати про війну, не можна розслаблятися. Перемога близько... перемога за териконами!"

Запрошуємо всіх доєднатися до благодійної ініціативи! 12 та 13 жовтня о 14:00 год. у ЖК «На Щасливому» поблизу ТРЦ «HAPPY.MALL». Слухаємо українське, підтримуємо українське, і завжди пам'ятаємо – наша сила в єдності! 
Разом ми наближаємо перемогу. Слава Україні та велика подяка нашим захисникам ЗСУ!

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень