Шуба без оселедця, але з куркою: варіація популярного салату для тих, хто не любить риби

За смаком не поступається традиційному рецепту

Якщо «Шуба» вже приїлася і не викликає яскравих емоцій, пропонуємо приготувати нову варіацію салату. Оселедець замініть куркою або індичкою, а цибулю — солоним огірком. Виходить вишуканий і збалансований салат, який стане улюбленим у родині.

Салат «Шуба» без оселедця смачний і на свято, і на щодень.

Інгредієнти:

  • філе курки або індички - 200 г;
  • картопля - 2 середніх шт;
  • яйця - 2 шт;
  • буряк - 2 шт;
  • морква - 2 шт;
  • солоні огірки - 3 шт;
  • чорнослив - 50 г;
  • сир - 50 г;
  • майонез на смак.

М'ясо, яйця, буряк, моркву і картоплю відваріть до готовності та залиште остигати.

Солоні огірки та курку наріжте тонким кубиком, чорнослив — соломкою.

Сир, моркву, картоплю і яйця посоліть, натріть на крупній тертці.

Викладіть салат шарами: картопля, курка, морква, огірки, яйця, чорнослив, сир і буряк. Кожен шар, крім огірків і чорносливу, змастіть сіточкою майонезу.

За бажанням прикрасьте готовий салат «Шуба з куркою» зеленню, горішками або перепелиними яйцями. Також можна розділити курячі білки з жовтками і посипати верхівку тертим жовтком.

Салат «Курка під шубою» буде смачнішим, якщо дати йому настоятися 2 години в холодильнику.

Джерело: unian

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook