Шквал вогню і стіна вибухів: навчання на Рівненському полігоні

На Рівненському полігоні продовжується  навчально-методичний збір з головними сержантами рот (батарей) підрозділів оперативного командування «Захід».

Для навчань підготовлене та проведене комплексне заняття з бойовою стрільбою  у складі зведених підрозділів.

Шквал вогню, полум’я, суцільна стіна вибухів, - так почалось вогневе ураження  уявного противника, під час артилерійської підготовки атаки, яку здійснювала ствольна та реактивна артилерія. Не залишилися в стороні і підрозділи протиповітряної оборони, особовий склад яких вів зосереджувальний вогонь по противнику з ЗУ-23-2.

Наступним етапом заняття було захоплення плацдарму передовим загоном на протилежному березі та форсування водної перешкоди основними підрозділами, як самостійно так і по наведеному інженерними підрозділами  понтонному мосту.

- Подібний досвід, ведення бойових дій, дозволить виробити єдиний підхід для підготовки особового складу та надасть практичні навички щодо проведення занять з бойової підготовки, - підкреслив головний старшина оперативного командування «Захід» Олександр Гарбузенко.

А на прикінці заняття були показані дії механізованих підрозділів та штурмових груп під час штурму населеного пункту, порядок дій особового складу при потраплянні у засідку та способи переміщення особового складу під вогнем противника. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook