Що зі спиртного можна випити, аби не шкодити печінці

Адже деякі види алкоголю мають вкрай руйнівний вплив

Ми вас попередили – алкоголь навіть у малих дозах шкодить здоров’ю.

Найменше шкоди печінці від некріплених сортів червоного та білого вина, а також від міцного алкоголю без цукру.

 

Фактично це сухе вино або горілка, віскі чи коняк, але тих рецептур, які не використовують цукор.

Але будь-який алкоголь, якщо пити його регулярно та у великій кількості, призводить до руйнування печінки.

Лікарі застерігають, що найбільше спирту, цукру та хімічних барвників у коктейлях. Крім того, вкрай небезпечні лікери, а через те, що там повно цукру, можна швидко втратити контроль.

Шампанське теж доволі підступний напій. Бульбашки призводять до швидкого сп'яніння та провокують процес гниття у кишківнику.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook