Що вказує на погану якість курячого філе: названо одну ознаку

Фахівці виявили, що понад 96% філе на прилавках магазинів – уражені хворобою

Перш ніж купувати м’ясо, уважно його огляньте. Якщо продукт має багато білих волокон – його купувати не можна. Зокрема, такі утворення вказують на захворювання м’язів.

Також філе з білими смужками на поверхні містить на 224% більше жиру і менше білка, ніж здорова частина курки, повідомляє РБК із посилання на польське видання Pysznosci.

Окрім того, університет Техасу у 2016 році дослідив понад 285 порцій курятини, доступної в магазинах. Фахівці виявили, що понад 96% філе на прилавках магазинів уражені хворобою, а їх заявлена ​​харчова цінність далека від реальності.

Тому таке м’ясо зазвичай штучно стимулюється і є менш поживним та шкідливим.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook