Що робить шашлик м'яким: секретна добавка дає 100% результат
Щоб шашлик був соковитий
З початком весняно-літнього сезону відкривається і пора масового приготування шашликів. Є кілька рекомендацій, які працюють практично безвідмовно і надають м'ясу м'якість і ніжність, пише glavred.
Як розм'якшити шашлик
Не секрет, що додавання в шашлик овочів робить жорстке м'ясо ніжним і приємним на смак. Секрету тут немає — зазвичай нанизують кільця цибулі або шматочки солодкого перцю з помідором між шматками м'яса на шампурі.
Ще один безвідмовний прийом – помістити між шматочками м'яса невеликі частини сала. Це допоможе зробити шашлик особливо соковитим і ніжним.
Чим краще маринувати м'ясо
Широко поширене у застосуванні мінеральної води, майонезу і цибулі для маринування м'яса на шашлик. Однак існують і досить незвичайні способи, які також дають результат.
Спробуйте використовувати для маринаду свіжовичавлені соки. Це не тільки оригінальний інгредієнт, але і смачна добавка. Адже справжній сік відмінно розм'якшує м'ясо через вітамін С, а також надає йому пікантний присмак.
Які соки йдуть на маринад:
- томатний сік;
- лимонний сік;
- апельсиновий сік;
- гранатовий сік;
- сік ківі.
Радіо Трек: НОВИНИ