Що робить шашлик м'яким: секретна добавка дає 100% результат

Щоб шашлик був соковитий

З початком весняно-літнього сезону відкривається і пора масового приготування шашликів. Є кілька рекомендацій, які працюють практично безвідмовно і надають м'ясу м'якість і ніжність, пише glavred.

Як розм'якшити шашлик

Не секрет, що додавання в шашлик овочів робить жорстке м'ясо ніжним і приємним на смак. Секрету тут немає — зазвичай нанизують кільця цибулі або шматочки солодкого перцю з помідором між шматками м'яса на шампурі.

Ще один безвідмовний прийом – помістити між шматочками м'яса невеликі частини сала. Це допоможе зробити шашлик особливо соковитим і ніжним.

Чим краще маринувати м'ясо

Широко поширене у застосуванні мінеральної води, майонезу і цибулі для маринування м'яса на шашлик. Однак існують і досить незвичайні способи, які також дають результат.

Спробуйте використовувати для маринаду свіжовичавлені соки. Це не тільки оригінальний інгредієнт, але і смачна добавка. Адже справжній сік відмінно розм'якшує м'ясо через вітамін С, а також надає йому пікантний присмак.

Які соки йдуть на маринад:

  • томатний сік;
  • лимонний сік;
  • апельсиновий сік;
  • гранатовий сік;
  • сік ківі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook