Що потрібно додати до олії, щоб надати смаженій рибі особливий смак та аромат

Хитрість, яка допоможе змінити звичний різкий запах готової страви

Не секрет, що риба є дуже смачним і корисним продуктом. Однак, її специфічний запах подобається далеко не всім. Щоб надати смаженій рибі пікантності і змінити звичний аромат, досвідчені господині рекомендують використовувати мускатний горіх.

Але, його потрібно правильно використовувати

Зазвичай рибу перед тим, як почати смажити, обвалюють у борошні з сіллю і спеціями. Мускатний горіх слід використовувати не так. Його додають прямо на сковорідку. Перш ніж відправити рибу на жарку, сковороду потрібно добре розігріти і додати невелику кількість рослинної олії.

Коли олія розжариться, в неї кладуть одну щіпку мускатного горіха.

Спеції має бути зовсім небагато, якщо переборщити, то смак готової страви може занадто сильно змінитися. Після того, як олія перемішалася з приправою на сковороду, потрібно покласти шматочки підготовленої риби.

В результаті, готова страва матиме вишуканий аромат, який сподобається навіть найвибагливішому гурману.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook