Що додати в тісто, щоб бісквіт вийшов смачнішим: незвичайний рецепт

Бісквіт стане чудовою основою для торта

У кожного кулінара є свої секрети приготування бісквіта. Щоб корж вийшов ідеальним, спробуйте додати до нього карамель. З цим інгредієнтом бісквіт вийде пишним і м’яким, і не буде кришиться. Рецептом такого бісквіта з карамеллю поділився фудблогерка Svitlana21 в Інстаграмі. Таке тісто відмінно підійде для різних тортів та десертів.

Інгредієнти:

  • 5 шт. – яєць
  • 150 г – цукру
  • 2 ст. л. – солоної карамелі
  • 20 г – кукурудзяного крохмалю
  • 0,5 ч. л. – розпушувачу
  • 130 г – борошна

Яйця треба збивати на середній швидкості. У 2-3 етапи додаємо цукор і далі збиваємо на високій швидкості 4-5 хвилин до білої пишної маси. Додаємо карамель та збиваємо 30 секунд.

Просіюємо борошно, крохмаль і розпушувач. Додаємо суміш у два етапи. Злегка перемішуємо до однорідності.

Запікаємо в розігрітій духовці при 160 градусах 40-50 хвилин, готовність перевіряємо зубочисткою.

Готовий бісквіт виймаємо з форми та даємо охолонути. Замотуємо в харчову плівку та залишаємо в холодильнику мінімум на 4 години.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook