Що додати у звичайний суп, щоб він смакував по-новому

Кулінарні хитрощі, які зроблять щоденну страву кулінарним хітом

Майже всі супи набагато смачніші, коли вони щойно зварені. Тому не намагайтеся приготувати страву на цілий тиждень. Виняток становлять лише борщ і гороховий суп – вони, настоявшись, приємно потішать своїм смаком.

Розповідаємо про круті лайфхаки, які допоможуть перетворити звичайний суп у кулінарний шедевр

  1. Багато кулінарів додають у каструлю із супом жовтки, сметану або вершки – так смак страви стає більш насиченим, а сам обід – смачнішим.
  2. До речі, зробити суп ароматнішим і, відповідно, більш апетитним можна, додавши до всіх інших компонентів зелень.
  3. Щоб свіжа зелень залишалася такою ж яскравою та насиченою, необхідно всипати в каструлю дрібку соди. Не хвилюйтеся – на смак супу це ніяк не відіб’ється, а от зелень не втратить свій природний відтінок.
  4. Такий простий інгредієнт, як лимон, не може похвалитися універсальністю. Скибочки кислого фрукта дозволяється додавати лише при приготуванні традиційної солянки. Та якщо солянка грибна – від використання лимона краще відмовитися.

Джерело: Рixel inform

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook