Щасливий рецепт 2019 – торт «Вишня під снігом» (ФОТО)
Смачний рецепт для участі у конкурсі
Радіо Трек проводить конкурс Новорічно-Різдвяних рецептів. За свої рецепти та фото їх приготування можна виграти гроші, ще раз гроші та додатково – призи.
Деталі ТУТ, а зараз пропонуємо вашій увазі рецепт від родини Мельників. Як йдеться у листі – торт «Вишня під снігом», є класичним десертом їхнього новорічного застілля. Без нього не обійшовся ще жоден новий рік!
Отож рецепт
Тісто:
- 3 склянки муки
- 1 пачка вершкового масла (200 грамм)
- 1 пачка сметании (400 грам)
- 1 ч.л. соди, загасити оцетом
Перед приготуванням тіста, масло слід потримати годинку при кімнатній теспературі, щоб полегшати процесс вимішування. Чудово, якщо є комбайн, де можна замісити тісто. Потому його достатньо просто поділити на 15 однакових за розміром кульок. У такому вигляді тісто відправляйте у холодильник – на 2-3 години.
[media=133935]
Для начинки підійде заморожена вишня – близько 1 кг, або консервована вишня без кісточок (наприклад у власному соку). Перед приготуванням вишню слід розморозити, або добре злити з консервованої – сік.
Кожну з кульок тіста розкатуємо тоненько, прямокутником, приблизно 20х8 см. Після вкладання вишня – акуратної закриваємо у трубочку з усіх сторін.
Готові 15 трубочок відправляємо у духовку, і випікаємо при температурі 180-200 градусів – до 30 хвилин.
Крем:
Для крему знадобиться до 1 кг сметани. Підійде і 2 пачки по 400 грамів 25% сметани. Її попередньо необхідно – підвісити. Це такий процес, коли вкладаєш дно друшляка чистою марлею – і виливаєш сметану. Робити це бажано на ніч. За цей час сметана втрачає до 200 грамів сироватки, і її дуже легко збивати.
Тож тепер сметану необхідно збити з склянкою цукру 200 грамів (або пудрою).
Коли крем готовий – можна формувати своєрідну хатинку. На блюдо викласти 5 трубочок – змастити кремом. Наступний шар – чотири, далі – три, дві і одну на гору.
Все готово! Смачного і з Новим роком!
Долучайтесь!
Почніть Новий рік радісно і смачно!
Із Радіо Трек!
Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ