Середній палець під час гімну: У Львові експосадовиця подає в суд на волонтерку

Через відео

Експосадовиця Львівської ОВА Лідія Данько заявила, що подасть у суд на волонтерку Лесю Менкуш-Мальків за відео на якому експосадовиця показує середній палець, відмовившись підвестися під час виконання гімну.

Згодом Лідія Данько  пояснила, що тоді вона сиділа на лавці та листувалася з робочих питань у телефоні. Одна з учасниць заходу на підтримку полонених і зниклих безвісти сіла поруч. Потім підійшли інші жінки, одна з яких «грубо шарпнула» її наплічник. На прохання так не робити, за словами експосадовиці, її обізвали «бидлом».

Пізніше одна з жінок начебто почала дивитися в її телефон із робочим та особистим листуванням, а коли Лідія Данько знову попросила так не робити, її називали «сепаратисткою».

Експосадовиця додала, що таке спілкування нібито тривало 30 хвилин, а відійти вона не могла, бо «мала завершити робочі питання». Колишня посадовиця наполягає, що їй було зручніше робити це саме на тій лавці, і вона нібито встала б під час гімну, тільки-но завершила б листуватися.

Але мені пізніше не дали цього зробити, на мене почали напирати, запихати в обличчя телефон. Мене почали штовхати і шарпати. Цей жест був адресований одній конкретній пані, яка тривалий час чинила на мене психологічний тиск, – пояснила Лідія Данько.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook