Секс і Mісто (про Рівне)

Не Винником єдиним

Новий Блог Оксани Юрченко (підбір фото – наш)

СЕКС і МІСТО

Вам ніколи не спадало на думку, що наше місто дуже несексуальне?

От як завгодно його можна назвати – милим, чаРівним провінційним але аж ніяк не сексуальним. Нема в нього томної еротики Львова, швидкого сексу Києва, випадкового кохання в Ялті і смішної одеської любові.

Навіть назва в нього якась – занадто рівна. Хіба може бути секс рівним? Рівною буває тільки дружба. А в нашому місті не закрутиш курортний роман, не впадеш стрімголов у солодкий гріх. Не сприяє тому нічогісінько.

Нашим підприємцям не прийшло би в голову відкрити ресторан із назвою «Мазох», духу вистачає на тісні кав’ярні, хай навіть із найсмачнішою кавою, але де чути що говорять за сусіднім столиком. Ну, ніякої інтимності!

 А одяг рівнян? Ну якщо жінки ще так-сяк з натяжкою одягаються сексуально (точніше  відверто, що не одне і те ж саме звісно) то сексуально одягнутих чоловіків у Рівному зі свічкою не знайдеш. Вже, якщо трапиться такий екземпляр на вашому шляху – гарантую, що він у відрядженні. У нас навіть салони краси для чоловіків не приживаються. Метросексуалів катма.

Пряма  і з обмеженнями, як одна єдина центральна вулиця, енергетика нашого міста не спонукає на любовні ігри, і це відчувається навіть в повітрі.

Але.

Звичайно увесь вище написаний текст писався заради цього але.

Отож,  є! Є в місті поодинокі винятки. Винятки  переважно віком до 35 років, одягнуті по формі, бувають жіночого та чоловічого роду, стресостійкі, спортивної тілобудови і в своїй більшості дуже симпатичні.

Їх і справді інколи викликають просто, щоб отримати естетичне задоволення. Однак, це бажання інколи оформляють постановою за хибний виклик спецслужб, але за задоволення завжди треба платити.

Чому люди в формі (особливо жінки) викликають стільки потаємних думок і бажань залишимо вивчати психологам-сексопатологам. Хоча ніякої патології насправді тут нема. Здоровий дух в здоровому тілі – що може бути сексуальніше?

Коротше, будете бачити патрульних поліцейських, в роботі чи поза нею – посміхніться, познайомтесь і скажіть їм щось приємне.

Бо насправді, вони працюють для нас усіх, для України, для того, щоб в нашій країні щось змінювалось на краще.

 Це дуже важливо. Майже так само як і секс. Або й більше.

 

Авторський Блог: Оксани Юрченко

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook