Секс і Mісто (про Рівне)

Не Винником єдиним

Кадр із серіалу "Секс і місто"

Новий Блог Оксани Юрченко (підбір фото – наш)

СЕКС і МІСТО

Вам ніколи не спадало на думку, що наше місто дуже несексуальне?

От як завгодно його можна назвати – милим, чаРівним провінційним але аж ніяк не сексуальним. Нема в нього томної еротики Львова, швидкого сексу Києва, випадкового кохання в Ялті і смішної одеської любові.

Навіть назва в нього якась – занадто рівна. Хіба може бути секс рівним? Рівною буває тільки дружба. А в нашому місті не закрутиш курортний роман, не впадеш стрімголов у солодкий гріх. Не сприяє тому нічогісінько.

Нашим підприємцям не прийшло би в голову відкрити ресторан із назвою «Мазох», духу вистачає на тісні кав’ярні, хай навіть із найсмачнішою кавою, але де чути що говорять за сусіднім столиком. Ну, ніякої інтимності!

 А одяг рівнян? Ну якщо жінки ще так-сяк з натяжкою одягаються сексуально (точніше  відверто, що не одне і те ж саме звісно) то сексуально одягнутих чоловіків у Рівному зі свічкою не знайдеш. Вже, якщо трапиться такий екземпляр на вашому шляху – гарантую, що він у відрядженні. У нас навіть салони краси для чоловіків не приживаються. Метросексуалів катма.

Пряма  і з обмеженнями, як одна єдина центральна вулиця, енергетика нашого міста не спонукає на любовні ігри, і це відчувається навіть в повітрі.

Але.

Звичайно увесь вище написаний текст писався заради цього але.

Отож,  є! Є в місті поодинокі винятки. Винятки  переважно віком до 35 років, одягнуті по формі, бувають жіночого та чоловічого роду, стресостійкі, спортивної тілобудови і в своїй більшості дуже симпатичні.

Їх і справді інколи викликають просто, щоб отримати естетичне задоволення. Однак, це бажання інколи оформляють постановою за хибний виклик спецслужб, але за задоволення завжди треба платити.

Чому люди в формі (особливо жінки) викликають стільки потаємних думок і бажань залишимо вивчати психологам-сексопатологам. Хоча ніякої патології насправді тут нема. Здоровий дух в здоровому тілі – що може бути сексуальніше?

Коротше, будете бачити патрульних поліцейських, в роботі чи поза нею – посміхніться, познайомтесь і скажіть їм щось приємне.

Бо насправді, вони працюють для нас усіх, для України, для того, щоб в нашій країні щось змінювалось на краще.

 Це дуже важливо. Майже так само як і секс. Або й більше.

Набір триває

 

Авторський Блог: Оксани Юрченко

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень