Секретний рецепт, який був у кожній шашличній СРСР: божевільно фантастичний соус

Він дуже насичений

За часів СРСР поняття соусів і кетчупів не існувало. Був лише майонез. Тож до м’яса господині завжди готували соус власноруч всього з кількох інгредієнтів.

Соус до м’яса, який був на кожному столі в СРСР

 

Інгредієнти:

  • Томатна паста - 400 г
  • Цибуля - 1 шт
  • Кінза - пучок
  • Базилік - пучок
  • Оцет - 1 ч.л.
  • Вода
  • Сіль - 1 ч.л.
  • Цукор - 2 ч.л. 
  • Олія - 1 ст. л.

Кінзу і базилік помити, дрібно порізати. 

Цибулю почистити та порізати невеликими кубиками.

У чисту літрову банку додати всю томатну пасту, цибулю, кінзу і базилік.

Потім додаємо олію, цукор, по 1 чайній ложці солі, чорного меленого перцю, оцту і трохи води.

Перемішуємо всі інгредієнти, закриваємо банку з соусом для шашлику і добре струшуємо.

Такий соус можна зберігати у холодильнику до 5 днів.

Джерело: glavred

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook