Секретна паніровка, яка зробить котлети дуже ніжними і соковитими (РЕЦЕПТ)

Допоможе одна проста хитрість. Дивно, що ми досі до цього не дійшли самі

З курячого м'яса соковиті котлети приготувати складно, адже це м'ясо вважається найбільш сухим. З яловичим або свинячим фаршем таких проблем не виникає, оскільки ці види м'яса жирні.

Однак, якщо ви дуже хочете приготувати котлети саме з курячого м’яса, маємо для вас гарні новини!

Досвідчені господині розкрили секрет, як приготувати такі курячі котлетки, щоб сік аж витікав. Для цього знадобиться яйце.

 

Але його не треба класти у фарш!

Готуємо котлети так: у фарш додаємо подрібнену цибулю, сіль, батон, розмочений в молоці, і перець. Залишаємо цей фарш у холодильнику на 30 хв, щоб всі інгредієнти «склеїлися» і м'ясо просочилося ароматом спецій.

Тим часом в окрему тарілку розбиваємо яйця і збиваємо їх міксером.

Спершу котлети обвалюють в борошні, а потім «купають» в яєчній суміші.

Обсмажуємо котлети в цій паніровці на сковорідці.

Ні сухарі, ні інші інгредієнти в такому випадку не потрібні.

Фарш завдяки яєчній паніровці швидко «схопиться» і утримає весь сік всередині.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook