Секретна паніровка, яка зробить котлети дуже ніжними і соковитими (РЕЦЕПТ)
Допоможе одна проста хитрість. Дивно, що ми досі до цього не дійшли самі
З курячого м'яса соковиті котлети приготувати складно, адже це м'ясо вважається найбільш сухим. З яловичим або свинячим фаршем таких проблем не виникає, оскільки ці види м'яса жирні.
Однак, якщо ви дуже хочете приготувати котлети саме з курячого м’яса, маємо для вас гарні новини!
Досвідчені господині розкрили секрет, як приготувати такі курячі котлетки, щоб сік аж витікав. Для цього знадобиться яйце.
Але його не треба класти у фарш!
Готуємо котлети так: у фарш додаємо подрібнену цибулю, сіль, батон, розмочений в молоці, і перець. Залишаємо цей фарш у холодильнику на 30 хв, щоб всі інгредієнти «склеїлися» і м'ясо просочилося ароматом спецій.
Тим часом в окрему тарілку розбиваємо яйця і збиваємо їх міксером.
Спершу котлети обвалюють в борошні, а потім «купають» в яєчній суміші.
Обсмажуємо котлети в цій паніровці на сковорідці.
Ні сухарі, ні інші інгредієнти в такому випадку не потрібні.
Фарш завдяки яєчній паніровці швидко «схопиться» і утримає весь сік всередині.
Джерело: Ukr.Media
Радіо Трек: НОВИНИ