Сало в розсолі: Ідеальна закуска на Різдво

Страва буде доречною і в будень

Сьогодні завершився піст, тож можна посмакувати чимось смачненьким та поживним. Пропонуємо вам приготувати закуску з сала, яка буде родзинкою святкового столу.

Інгредієнти:

вода – 2 л

часник,

перець горошком,

лавровий лист,

сіль – 400 г (взимку можна і 300 г)

сало – 4 кг (на 6 літрових банок).

Сало наріжте невеликими смужками. Укладіть у банки, додайте часник, перець та лавровий лист. Приготуйте маринад. До води додайте сіль і закип’ятіть. Цим розсолом залийте сало і стерилізуйте банки 2 години в невеликому вогні. Потім закатайте банки.

Смачного!

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook