Салатний торт із оселедцем: яскравий смак із простих продуктів (РЕЦЕПТ)

На його приготування – з усіма нюансами – знадобиться не більше години

Якщо вам набридла одноманітність страв і ви шукаєте щось новеньке, спробуйте такий салатний тортик. Це смачна і досить ситна страва, яку можна приготувати буквально за 40-45 хв.

Інгредієнти:

  • вафельні коржі – 1 упаковка (7 шт.)
  • оселедець – 1 шт.
  • яйця – 3 шт.
  • морква – 2 шт.
  • сир – 150 г
  • майонез – 300 г
  • чорний перець, сіль – до смаку
  • зелень – для прикраси
  • червона ікра – за бажанням, для прикраси

Приготування:

Відварюємо моркву і яйця (щоб жовток не розтікався) та натираємо їх на дрібній терці. Тоді розбираємо оселедець, ретельно видаляючи кісточки або ж купуємо відразу готове «чисте» філе. Нарізаємо рибу дрібними кубиками.

Тепер починаємо збирати сам торт:

1 крок – кладемо перший вафельний корж, мастимо його майонезом і викликаємо половину нарізано оселедця;

2 крок – накриваємо його другим коржем, який знову змащуємо майонезом і посипаємо половиною натертої моркви;

3 крок – кладемо третій корж, додаємо майонез, посипаємо половину відварених і попередньо натертих яєць;

4 крок – повторюємо всю процедуру у такому ж порядку.

Останній шар також змащуємо майонезом і посипаємо натертим на дрібній тертці сиром.

Додаємо зелень і якщо маєте натхнення – червону ікру Буде надзвичайно гарно і дуже-дуже смачно!

Страва повинна добре настоятись – 3-4 годин у холодильнику буде цілком достатньо.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook